Kerstpakket nu bestellen, of even wachten?

Kerstpakket nu bestellen, of even wachten?

Hoewel grote bedrijven hun bestellingen reeds geplaatst hebben, is het voor u als midden- en kleinbedrijf nu de uitgelezen tijd om te overwegen wat u aan uw personeel en wellicht uw goede relaties wilt schenken. Indien u naar het buitenland verstuurt, is het raadzaam rekening te houden met het feit dat veel bedrijven rond half december sluiten, waardoor uw pakket voor een gesloten deur kan komen te staan.

Tot wanneer kun je kerstpakketten bestellen?

 

Het is mogelijk om last minute een kerstpakket te bestellen, maar houd er rekening mee dat de meeste bedrijven in september en oktober hun zaken al geregeld hebben.

Je zou kunnen denken: "Maar als ik vandaag bestel, is het toch morgen in huis?"

Dit is wellicht mogelijk, maar als je vlak voor Kerst bestelt, zal het beschikbare aanbod waarschijnlijk beperkt zijn. Dit is logisch, aangezien sommige artikelen niet oneindig houdbaar zijn.

De laatste besteldatum verschilt per pakket; kaaspakketten worden bijvoorbeeld last minute samengesteld, terwijl pakketten met een lange houdbaarheid ruim van tevoren worden geproduceerd om drukte te vermijden en teleurstelling bij klanten te voorkomen.

Voor kerstpakketten geldt eigenlijk elk jaar weer: wie er op tijd bij is, wordt niet teleurgesteld.

 

Zelf een pakket maken?

Niets is persoonlijker dan dat. Het biedt u ook de mogelijkheid om zelf (misschien bij verschillende winkels) een pakket samen te stellen dat u leuk vindt en graag wilt geven. Losse artikelen, echter, zijn ook hier onderhevig aan beschikbaarheid: de voorraad is groot, maar hoe langer u wacht, hoe beperkter de voorraden worden. Nu de prijzen van grondstoffen hoger liggen, zijn fabrikanten voorzichtiger geworden. Of u nu kiest voor een Hollands pakket of een traditioneel kerstpakket, we bieden nog steeds een ruime keuze.

 

De keus van de verpakking

Typisch Hollands biedt een toffe selectie van tassen en dozen om uw cadeaus in te verpakken.

Van Delfts blauwe dozen tot thema verpakkingen, Hollandse tassen en stijlvolle shoppers met kerstprints.

Genoeg gepraat, neem een nu kijkje in ons aanbod.

 

Ook vaak gezocht :

Holland shoppers  Kerstshopper

Bierpakket   Wijnpakket  Kaaspakket

Hollandse dozen  Delfts blauwe dozen 

Kerstmokken  Kerstblikken  Kerstthee

Kerstchocolade  Kerstlikeur  Kerstlekkernijen

Kerstsokken   Kerstpantoffels  Kerstpantoffels

Kerstversiering   Kerstbal 2024   Kerstbal 2025

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »